Новини про зірок
Подобається

Олі Поляковій 10 років відмовляли у візі у Великобританію (відео)

10/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Олі Поляковій 10 років відмовляли у візі у Великобританію (відео)

Співачка Оля Полякова 10 років отримувала відмову у візі до Великобританії, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я була 4 дні в Лондоні, я нарешті відвідала британську столицю, тому що 10 років мені відмовляли у візі і я вперше була у Великій Британії. Показала доньці Букінгемський палац, Віндзорський замок, Лондон мене дуже вразив", — сказала Оля Полякова, повідомляє Корупція.Стар

Старша донька співачки познайомилась з кінним спортом.

polyakova-luli21

"Цього року ми зробили дебют — Маша поїхала у кінний табір, мала 2 тренування на день, навчалась канкуру, долати бар'єри, в нас був показовий виступ", — говорить зірка.

Нагадаємо, столиця Великобританії вразила артистку своєю архітектурою і захопила настільки, що Полякова навіть не подумала про шопінг і не зайшла ні в один магазин, проте все одно витратила більше грошей, ніж взяла з собою.

"Нам ніколи не вистачає коштів, тому що я на відпочинку не звикла дивитися на цінник. І в цій поїздці до Лондона нам знову пересилали гроші, два рази!" — Зізналася Полякова.

Також співачка зазначила, що любить подорожувати, але не представляє відпочинок без своєї сім'ї. У всі поїздки артистка відправляється разом з чоловіком і дітьми.