Новини про зірок
Подобається

Ольга Сумська подарувала собі на день народження квартиру (фото)

10/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ольга Сумська подарувала собі на день народження квартиру (фото)

Акторка Ольга Сумська зробила собі подарунок на день народження — нову квартиру, про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1. Секрет видала кума акторки, Влада Литовченко. Вона принесла на вечірку з нагоди ювілею Сумської подарунок у вигляді грошей.

"Маленький конвертик. Оля збирає на ремонт у неї бездоганний смак. Тому думаю вона буде господинею своєї нової квартири і будуть жити в мирі, злагоді і дружбі" , — сказала Влада Литовченко, повідомляє Корупція.Стар

101855_olga_sumskaya_01

"Ми наважились трішки розширити квадратні метри, томущо нам затісно, — говорить Ольга Сумська, — мріяла про свій будуар, окремий, ванну. Так мені цього хотілося і дай Боже щоб це все наршеті сталося. Гардеробна, хіба я не заслуговую на свою влансу гардеробну?".

Нагадаємо, зірка розповіла, що хлопець її старшої доньки Антоніни переплутав їх, коли побачив фото з відвертої фотосесії Ольги Сумської.

"Хто дійсно найкраще відреагував — це моя найстарша донька, Антоніна. Там була кумедна ситуація, на мій день народження вона виставила мою фотографію і підписала в себе в Інстаграм: "мамуню, з днем народження". Дзовонить її хлопець і каже: "Ти що здуріла, прибери свою фотографію, я тобі не дозволяв цього". Тобто він сплутав, для мене це найкращій комплімент", — сказала Ольга Сумська.