Новини про зірок
Подобається

Наречений доньки Ольги Сумської переплутав її з матір’ю (фото)

10/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Наречений доньки Ольги Сумської переплутав її з матір’ю (фото)

Акторка Ольга Сумська знялась у відвертій фотосесії до свого 50-річчя. Зірка у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла, що хлопець її старшої доньки Антоніни переплутав їх.

"Хто дійсно найкраще відреагував — це моя найстарша донька, Антоніна. Там була кумедна ситуація, на мій день народження вона виставила мою фотографію і підписала в себе в Інстаграм: "мамуню, з днем народження". Дзовонить її хлопець і каже: "Ти що здуріла, прибери свою фотографію, я тобі не дозволяв цього". Тобто він сплутав, для мене це найкращій комплімент", — сказала Ольга Сумська, повідомляє Корупція.Стар

olgatoniasumsjki

Зірка пишається, що ніколи не робила пластичних операцій.

"Господь свідок, що тут ніяких хірургічних втручань не було. Ноу-хау у косметології дозволяють жінці триматися у кращій формі як найдовше. Я кілька разів робила ботокс, але відмовилась, тому що це не я, не має щирості. Головний секрет красси, я не даю собі розкисати. Робота постійно тримає мене у тонусі", — каже акторка.

Журнал Playboy пропонував раніше гроші, за те, щоб акторка роздягнулась у на його сторінка, але вона відмовила. Перед нещодавн ювілеєм порадилась з чоловіком, він дозволив.

"Зважилась, тому що це вже той період, коли хочеться нових відчуттів", — сказала Ольга Сумська.