Новини про зірок
Подобається

«Чоловіки розучуються залицятися» — балерина Катерина Кухар (фото)

10/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
«Чоловіки розучуються залицятися» — балерина Катерина Кухар (фото)

Прима-балерина Київської опери Катерина Кухар вважає, що у нинішній час жінка повинна вміти сполучати силу і слабкість, повідомляє Корупція.Стар

— Чоловіки бояться сильних жінок, тримаються від таких подалі. Бо розуміють, щоб підкорити таку, треба бути сильнішим за неї. А це складно. Зараз жінки набрали таких серйозних обертів — займають посади в уряді, воюють. Жінки сильні. Я теж слабших за себе чоловіків біля себе не тримаю.

722070_1_w_590

Але спостерігаю не дуже гарний результат: у мене є дуже багато самодостатніх, красивих подруг, які займають хороші посади, заробляють гроші, — самотні. Тому що дуже багато чоловіків не можуть давати їм більше.

Вважаєте, чоловіки розслабилися?

— Навіть залицяються вже не так довго і красиво, як колись. Світ інтернету і фейсбуку їх розхолодив. Вважають, що достатньо щось трошки написати, позагравати, і можна кликати на побачення. А як же вчинки? Багато жінок зараз займаються бойовими мистецтвами. Стерлися якісь грані чоловічого і жіночого.

Це притаманно всій емансипованій Європі?

— Коли я вперше поїхала в юності в Іспанію, у мене там був кавалер. Не розумів, як це — відкрити мені двері. У нас чоловік якщо веде жінку в ресторан, рідко коли дасть їй змогу розрахуватися за себе. За кордоном це поширена практика. Вони разом оплачують ресторани і кіно. Я була в легкому шоці. Іспанець з мене сміявся: "Ти що, принцеса? Ти поводишся не як жінка, а як королева".

У вас росте син. Як виховати у хлопчику чоловіка?

Багато мам вважають: син ще маленький. А потім бачимо: іде мама, навантажена торбами, перекошена, а поруч 9-річний син з порожніми руками. Ось чому потім виростають нарциси, які звикли, щоб їх леліяли. Не кажу, що хлопчику треба дати по два мішки картоплі в руки. Але щось посильне він повинен нести. Ти ж виховуєш чоловіка.

Якщо чоловік відчуватиме, що жінка — слабша, тоді в нас буде здорове суспільство.