Новини про зірок
Подобається

Антон Лірник прокоментував перейменування Кіровограду (відео)

10/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Антон Лірник прокоментував перейменування Кіровограду (відео)

Шоу-мен Антон Лірник народився у Кіровограді, який нещодавно перейменували у Кропивницький. Своє ставлення до цієї назви виказав у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Перейменували тимчасово, тому що зараз населення колишнього Кіровограду протестує і вони хочуть повернути історичну назву Єлисаветград, і якщо населення всього міста встане і сказже: "ми хочемо Єлисаветград, то куди дінеться Верховна Рада? Піде на поступки, але поки Кропивницьке мені подобається, тому що Кропивницький — це прекрасний театральний діяч. Режисер, актор, драматург, сам писав, сам ставив, грав у спектаклях і помер під час гастролей, коли повертався з гастролей додому, помер в дорозі. Кропивницький — це прекрасно", — говорить Антон Лірник, повідомляє Корупція.Стар

112576

Нагадаємо, співачка Віра Брежнєва народилася в Дніпродзержинську, нещоадвно розповіла, як ставиться до його нової назви.

"Дніпродзержинськ перейменували в Кам'янське. Я трохи в шоці, тому що я не співвідносила цю назву ні з чим: це просто ім'я загальне міста, це загальна назва. Воно для мене не значило більше, ніж тільки місто, я не розглядала за змістом. Тому трохи дивно, що до мене приїде бабуся вже з Кам'янського", — говорить співачка.

"Я ще жила на вулиці Карла Маркса в Дніпродзержинську", — додає Віра Брежнєва.