Новини про зірок
Подобається

Опальна Ані Лорак висловилася росіянам про свою національність (ФОТО)

09/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Опальна Ані Лорак висловилася росіянам про свою національність (ФОТО)

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно засвітилася на фото з кубанськими козаками, в інтерв'ю російському виданню сказала, що, виконуючи українські пісні в РФ, вона не соромиться своєї національності.

Про це вона заявила журналістам інформаційного агентства "Національна служба новин", передає Корупція.Стар

Співачка зазначила, що всі її виступу в Російській Федерації проходять тихо і мирно.

52072491a6256964d1c535c40c0bc318

"Люди реагують з любов'ю, завжди приймають по-доброму. Більше того, я на концертах співаю українські пісні, зовсім не соромлюся своєї національності. Люди розумніші за всіх політиків разом узятих, тому що приймають серцем і слухають музику. Ось це і є показник – коли несуть квіти, аплодують. А політика – вони там грають у свої ігри, а люди в Росії та Україні хочуть одного – миру і добра", —підкреслила Лорак.

Нагадаємо, що з-за неоднозначної позиції співачки щодо українсько-російського конфлікту на Донбасі Лорак з кінця 2014 року практично не виступає в Україні. Однак активно гастролює по РФ.

Навесні нинішнього року вона об'їздила з концертами Далекий Схід РФ, потім, вже влітку, засвітилася в Москві на музичній "Премії RU.TV 2016", а також з гастролями в курортному місті Геленджик.