Зіркові скандали
Подобається

Неймовірна новина: дочка Майкла Джексона вийшла заміж за колишнього постачальника піци (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

09/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Неймовірна новина: дочка Майкла Джексона вийшла заміж за колишнього постачальника піци (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

Згідно отриманої інформації, 18-річна Періс Джексон таємно узаконила стосунки зі своїм хлопцем, 26-річним Майклом Снодді.

Якщо вірити інформації близьких друзів 18-річної дочки поп-короля Майкла Джексона Періс Джексон, дівчина таємно вийшла заміж за свого бойфренда, колишнього постачальника піци і барабанщика групи "Street Drum Corps" – 26-річного Майкла Снодді, з яким вона познайомилася навесні цього року, передає Корупція.Стар


Пара, як пристойна сім'я, навіть встигла завести собаку. Також відомо, що Майкл уже встиг перебратися жити в маєтку родини Майкла Джексона – особняк в Енсіно, який знаходиться в престижному районі Лос-Анджелеса. Кажуть, що саме в цьому будинку поп-король вигадав знамениту "місячну ходу". 

_ncdt0zaxhs fmgtfzggeq0
До речі, сама Періс, як і її представники, інформацію про заміжжя ніяк не коментує, однак блог дівчини в Instagram усипаний знімками обіймів і поцілунків з Снодди. 

yfg9ueq-syo w65u0ie-bwa qqwrr-p3ram lfvztvt8xh8

Як змогли переконатися фолловери Періс, її життя тепер все нове – і любов, і навіть зачіска. Явно під впливом Майкла дівчина вирішила змінити імідж. Брюнетка Періс перефарбувалася в платинову блондинку і обзавелася стрижкою "їжачком" в панковском стилі.