Плітки
Подобається

Катерина Варнава виходить заміж і чекає дитину (ФОТО)

09/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Катерина Варнава виходить заміж і чекає дитину (ФОТО)

31-річна шоувумен всерйоз задумалася про материнство. Катерина Варнава зізналася, що вперше закохалася вже в дорослому віці.

 Телеведуча зустрічається з танцюристом Костянтином Мякіньковим більше трьох років, і їхні стосунки до цього дня пронизані романтикою. Закохані носять заручні персні і цілком можливо, що скоро скоро Катерина приміряє весільну сукню, передає Корупція.Стар

Катерина розповідає, що її обранець схожий на батька-генерала, яким вона завжди захоплювалася. «Куди ж без почуття гумору! А ще мені з ним так само спокійно, як з татом. Він ще досить молодий, але не балакучий, розважливий і завжди говорить по справі. Я розумію, що зі мною «той самий» чоловік», —  поділилася Варнава в інтерв'ю Peopletalk.

original-1473400079 a78e94136e08b203375143722d590d49 828927c58ab4a3c76b170c54af05a5bb

Телеведуча мигцем продемонструвала журналістам кільце на безіменному пальці. «Він щодня робить мені пропозицію. І ми налаштовані, що будемо разом все життя. Але теж не хочеться робити гучних заяв — знає, що станеться з тобою завтра», — прокоментувала Катерина заручну прикрасу на руці і додала: «Я дуже хочу дитину».

Нагадаємо, з Костянтином Катерина була знайома ще до шоу «Танці», в якому він виступав як танцюрист, а вона телеведучою. Вперше вони зустрілися на зйомках програми Comedy Woman, але роман артистів закрутився саме на танцювальному конкурсі. Варнава не хотіла афішувати стосунки, щоб не заважати природному ходу подій і дати можливість реалізовуватися один одному окремо.