Новини про зірок
Подобається

Зірка «Інтернів» стала новим обличчям відомого українського бренду (ФОТО)

08/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Зірка «Інтернів» стала новим обличчям відомого українського бренду (ФОТО)


Світлана Пермякова, відома за ролю медсестри Люби із серіалу "Інтерни", почала співпрацю з відомим українським брендом Gepur, який випустив ексклюзивну plus size колекцію. 

Актриса позувала в елегантному та діловому одязі. В колекції представлені розкішні щоденні і вечірні наряди, які личитимуть кожній сучасній жінці. Світлана також продемонструвала стильні сукні-футляри. Важко не помітити, як вони роблять фігуру стрункішою, передає Корупція.Стар

Gepur повідомили, що вважають створення plus size колекції надзвичайно актуальним, адже жінкам та дівчатам, чий розмір одягу більший 48, дуже важко знайти гарний одяг. Автори колекції були раді співпрацювати з Пермяковою. Як вони зазначають, Світлана своїм прикладом показує, що жінка з формами може почуватись розкуто та привабливо, реалізовувати себе у будь-якій справі.

8299_17536-1 5580_17520-1
Сама ж актриса в ексклюзивному інтерв’ю розповіла, що не соромиться свого тіла. "Я як худну, так само швидко і повнію, – каже Пермякова, – Зараз я ставлюся до себе просто з любов’ю, не залежно від того в якій вазі перебуваю. Я знаю, що мені зараз комфортно. І, напевно, в цьому і є секрет: просто полюбити себе і прийняти такою, яка ти є".

Як стало відомо, Світлана не залишилась байдужою до одягу бренду Gepur і придбала собі декілька нарядів. "Я просто закохалась у ці речі", — зізналась актриса.