Новини про зірок
Подобається

Юлію Проскурякову засудили за знімки її 11-місячної доньки (ФОТО)

08/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Юлію Проскурякову засудили за знімки її 11-місячної доньки (ФОТО)

8 вересня дочки композитора Ігоря Ніколаєва та його дружини співачки Юлії Проскуряковою Вероніці виповнилося 11 місяців. Маля вже намагається самостійно стояти і робити перші кроки.

Юлія на сторінці в Instagram поділилася фотографією дівчинки, підписавши її: "Ангели не тільки літають … але й стоять біля опори", передає Корупція.Стар

Шанувальники розчулюються: "солодка Булочка", "Боже, які щічки! Маленький хом'ячок", "Стоїть, намагається, скоро вже як побіжить!", "Щічки у донечки як яблучка". Сперечаються вони і про те, на кого схожа маленька Вероніка: "Ось на цій фотографії профіль точно Миколаївський, особливо очі", "А вушка мамині!".

proskuryakovu_poprosili_spryatat_11-mesyachnuyu_doch_shou-biznes_dni-ru_-_google_chrome

Варто зауважити, що не всі фанати схвалюють виставлення знімків маленької дитини на загальний огляд.

"Зізнаюся, що дуже страшно викладати фотографії дитини, але я все-таки вірю, що добрих, щирих людей у світі більше", "Не варто розміщувати фотографії маленької Вероніки, навіть якщо Вас про це просять. Діти зазвичай в першу чергу страждають від негативу", – просять шанувальники співачку в підписі до світлини.

Нагадаємо, для Проскурякової це перша дитина, а у Миколаєва є ще доросла дочка Юлія. Дівчинку назвали Веронікою, на честь улюбленої композиції Ігоря ВІА "Пісняри", в якій співається про прекрасну дівчину з таким же ім'ям.