Новини про зірок
Подобається

Ось так виглядає доросла дочка Варум і Агутіна: шанувальники приголомшені (ФОТО)

08/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ось так виглядає доросла дочка Варум і Агутіна: шанувальники приголомшені (ФОТО)

Правду кажуть, що чужі діти ростуть не по днях, а по годинах. Ось буквально в лютому доньці Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна виповнилося 17 років, передає Корупція.Стар

Анжеліка Варум майже ніколи не посвячує громадськість в своє особисте життя, але на цей раз зірка російської естради вирішила привідкрити завісу над своїм сімейним життям і показала фотографії дорослої дочки, яка живе в Маямі. Батьки і не помітили, як їх молодша дочка Єлизавета стала дорослою.

1-33

Варум поділилася найпотаємнішим і повідала, як їй і дочці вдається підтримувати теплі відносини на такій великій відстані: «Географія ніяк не впливає на наші стосунки. Інша справа — вік … Лізі в лютому виповнилося 17. У цей час батьки зазвичай вже «записуються на аудієнцію» до дитини. У неї свій широкий спектр інтересів, велике коло спілкування і дуже щільний графік справ, включаючи музику і навчання. Але у нас є кілька незмінних традицій. Щоразу після прильоту в Майамі і перед вильотом до Москви ми з сім'єю і друзями збираємося за домашнім столом. Я дуже люблю готувати і дуже люблю приймати гостей. Сімейні вечері — одне з найтепліших спогадів мого дитинства. Сподіваюся, цю традицію і такі ж теплі спогади успадкує і наша дочка ».

2-33 3-30 4-24 5-21-750x739