Зіркові скандали
Подобається

Міжрасовий скандал: Каньє Уест заборонив темношкірим моделям брати участь в кастингу його шоу (ФОТОДОКАЗ)

08/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Міжрасовий скандал: Каньє Уест заборонив темношкірим моделям брати участь в кастингу його шоу (ФОТОДОКАЗ)

Останнім часом майже кожен новий проект Каньє Уеста супроводжується скандалом.

На цей раз репер здивував шанувальників неоднозначним запрошенням на кастинг його нового показу Yeezy Season 4, який пройде в рамках Тижня моди в Нью-Йорку, передає Корупція.Стар

«Сезон 4. Кастинг. Тільки мультирасові моделі. Ніякого макіяжу, будь ласка, приходьте такими, якими ви є», — написав Каньє в Twitter.

original-1473313594 kanie05092016-01

Хоча на кастинг зібралося більше 500 моделей вже до ранку неділі, соціальні мережі наповнилися обуреними коментарями. Вибірка, позначена Каньє, позбавила можливості взяти участь у кастингу білим і темношкірим моделям.

«Це є серйозною проблемою. У цій індустрії і так постійно гноблять темношкірих моделей, невже і ти будеш займатися цим ?! Це просто обурливо!» — написав один із користувачів Twitter.

Каньє, звичайно ж, знав, який ефект справить його оголошення — подібні «скандальні» прийоми він використовує вже давно. Варто згадати хоча б недавню прем'єру його кліпу Famous, в якому з'являються оголені воскові фігури 12 знаменитостей. Писали, що Тейлор Свіфт була в люті, Джордж Буш і Анна Вінтур, напевно, теж були далеко не в захваті, але коментувати роботу Каньє ніхто не став. Репер навіть від відчаю написав в Twitter: «Хто-небудь подасть на мене в суд? Дуже чекаю!».