Плітки
Подобається

Актриса Катерина Клімова розкрила таємницю імені молодшої доньки (ФОТО)

08/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Актриса Катерина Клімова розкрила таємницю імені молодшої доньки (ФОТО)

Багатодітна мама Катерина Климова розповіла, що тривалий час не могла змиритися з вибором чоловіка.


Фанати Катерини Климової не раз звертали свою увагу на те, які співзвучні імена дала дітям знаменита мама — Єлизавета, Матвій, Корній… з цього переліку різко виділяється екзотичне ім'я молодшої дочки актриси — Бела, передає Корупція.Стар

Її повне ім'я Ізабелла, на цьому імені наполіг мій чоловік, я довго опиралася. Всім оточуючим воно теж не подобалося — дітям, родичам, друзям. Але коли ми оголосили моїй мамі, що нашу дочку будуть кликати Ізабелла, вона скрикнула від щастя! Я завжди пам'ятала, що улюблена співачка моєї мами Ізабелла Юр'єва, але що саме так хотіли назвати мене, дізналася вперше. Мама розповіла, що мені не дали ім'я на честь улюбленої співачки тільки через невдале поєднання його з прізвищем. До речі, зовсім недавно я зрозуміла, що у нас в родині, виявляється, тепер ростуть дві Лізи (або, навпаки, дві Белли). Тому що в європейських мовах Белла — це зменшувальне від Елізабет.


Розповіла Катерина Климова у своєму інтерв'ю.

a4ecfc5df0ed0e7972ab326a3cbb139b_cropped_612x612-600x600
38-річна актриса і багатодітна мама Катерина Климова виховує дітей від різних шлюбів. Старша дитина в сім'ї — 14-річна Ліза, батьком дівчинки є перший чоловік Катерини — Ілля Хорошилов. Від другого шлюбу з Ігорем Петренком у актриси підростають — 10-річний Матвій і 8-річний Коренів. У жовтні 2015 року Катерина Климова народила 4 дітей — доньку від свого третього чоловіка 30-річного актора Гели Месхі, дівчинку назвали Беллою, зараз дитині 11 місяців.