Зіркові скандали
Подобається

Йосип Пригожин: «Я втомився утримувати коханців своєї дружини!» (ФОТО)

07/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Йосип Пригожин: «Я втомився утримувати коханців своєї дружини!» (ФОТО)

Скандал в родині Йосипа Пригожина розгорівся після того, як 19-річна дочка продюсера Дана заявила, що її батько приділяє мало уваги своїй першій родині. Мовляв, в усьому винна його нинішня дружина співачка Валерія, яка налаштовує Пригожина проти дітей і екс-дружини Олени. В інтерв'ю  продюсер пояснив, у чому причина сімейного конфлікту,передає Корупція.Стар

download

«Виписався з квартири заради дітей»

Від першого шлюбу у Пригожина є двоє дітей — 19-річна Даная і 27-річний Дмитро. Сімейне життя з Оленою у продюсера не склалося. Коли Пригожин ще був одружений за першим шлюбом, у нього з'явилися романтичні відносини з музичним менеджером Лейлою Фаттахова, яка народила йому дочку Єлизавету. З Лейлою, незважаючи на розрив, продюсер зберіг дружні стосунки. А ось перша дружина оголосила Пригожину війну.

— Просто так з сім'ї не йдуть. Чесно скажу, я був незадоволений своїм сімейним життям з Оленою, — розповідає Йосип Пригожин. — Я прямо їй сказав: «Мені не подобається твій образ життя. Коли жінка цілими днями спить і нічого не робить, тоді інтерес у чоловіка пропадає ». Самі посудіть: я працював днями і ночами, а моя колишня лежала на дивані з пивом і креветками.

Народився Діма, народилася Дана. У них деякі проблеми зі здоров'ям. Я, будучи людиною відповідальною, робив все для своїх дітей. Залишив їм дві квартири в центрі Москви. Одна — площею 100 квадратних метрів, інша — 50. Залишив їм ділянку в Домодєдово. Я, як мені здається, по-джентльменськи з Оленою надійшов. Під час розлучення нічого з собою не взяв. Ні копійки грошей! Більш того, в день народження Олени я придбав їй автомобіль БМВ. І кожній дитині по автомобілю.

Це до питання про жлобство. Я не живу заради грошей. Я живу заради того, щоб всім навколо мене легко дихалося. У цьому ми з Лерой схожі. Вона теж пішла від колишнього без копійки. Її трьом дітям їх батько Олександр Шульгін залишив нічого. Валерія, будучи великою зіркою, улюбленої артисткою мільйонів, після розлучення залишилася біля розбитого корита. І у неї на очах я пишу відмовну, виписуюся з квартири і віддаю все першій дружині і дітям. Протягом усього життя я весь час їх підтримував. Вони їздили зі мною і дітьми Лери відпочивати до Італії, до Швейцарії.

— Чому все-таки засмутилися відносини з Оленою?

— В якийсь момент стало зрозуміло, що у нас навіть спільних тем для розмови немає. У цей період у мене виникли відносини з Лейлою Фаттахова, від якої у мене народилася дочка Ліза (дівчина молодше старшої дочки продюсера на два роки — Ред.). Ліза — чудова дівчинка. І я пишаюся тим, що сьогодні Лейла і моя дружина Лера — близькі друзі. Ліза дружить з моїми дітьми. І з Темою, і з сіней, і з Анею. Тема, старший син Валерії, взагалі за Лізою доглядає на правах брата, оскільки вони обидва живуть в Швейцарії. Ми з Лейлою відправили туди Лізу вчитися. До речі, успішність у дочки блискуча, хоча в Москві вона неважливо вчилася.

download-1

Сам дивуюся, чому з Лізою і її мамою у нас склалися цивілізовані стосунки, а от з моєю першою дружиною Оленою трапився потворний скандал.

«Зажадала погасити мільйонні борги»

— Олена каже, що ви стали мало приділяти часу дітям. Може, вона незадоволена розміром аліментів?

— Протягом багатьох років я допомагав дітям грошима, нікого не обділяв. Якщо я чужих прийняв (троє дітей Валерії від продюсера Олександра Шульгіна в соцмережах називають Пригожина батьком — Ред.), Як своїх, невже я до рідних дітей буду ставитися гірше? І ми всі гроші, які заробляємо з Лерой, вкладаємо в освіту дітей. Це, повірте, недешеве задоволення.

Я оплачував Олені водія, няню. Чи не для того, щоб моя колишня дружина спала цілими днями. А для того, щоб вона працювала мамою! Я винен в тому, що посадив їх на свою шию.


Позаторік мені подзвонив о шостій ранку якийсь чоловік, відрекомендувавшись чоловіком Олени. Цей тип заявив, що я повинен втрутитися в конфлікт, пов'язаний із землею в Підмосков'ї. Мовляв, у Олени і моїх дітей відібрали те, що я їм залишив.

Так я дізнався, що Лена, виявляється, дев'ять років жила з якимось охоронцем. Цей мужик мені сказав, що він носив мої шкарпетки, білизна, спав у моєму ліжку. Навіщо мені це слухати? «Ми жили за твій рахунок, я відчував себе комфортно, поки твоя колишня не знайшла собі молодого хлопця», — повідомив мені коханець Олени.

І тепер Олена живе з чоловіком, який їй годиться в сини. Розумію, зараз модно, коли дорослі жінки виходять за молодих. Але цей хлопець такий же «працівник», як і попередній. Мені, звичайно, наплювати на особисте життя колишньої дружини, але на дітей я образився. Адже вони приховали від мене, що весь цей час я містив сторонньої людини.

Лена все життя використовує наших дітей як джерело доходу. Адже вона після народження дітей ніде не працювала. Уявіть собі, Лена була категорично проти того, щоб наша дочка Даная поїхала вчитися за кордон. Вона побоювалася, що тоді я перестану давати їй гроші.

І тепер Олена живе з чоловіком, який їй годиться в сини Фото: Особиста сторінка героя публікації в соцмережі
І тепер Олена живе з чоловіком, який їй годиться в синовьяФото: Особиста сторінка героя публікації в соцмережі
— Олена стверджує, що ви забороняли їй працювати.

— Ми близько 14 років живемо окремо. На роботу Лена могла б влаштуватися сто раз. Їй зараз 50 років, але вона і в 30 нікуди не хотіла влаштовуватися. І я, як ви розумієте, не міг відмовити в допомозі матері своїх дітей.

Долгов на шість мільйонів

— «Солодке життя» моєї колишньої дружини закінчилася, коли вона недавно мені подзвонила і попросила шість мільйонів рублів, — продовжує Пригожин. — У неї звідкись узялися великі борги, кредити. Я їй прямо сказав: «Вибач, Лена, у тебе є чоловік, житло, живіть так, як ви вважаєте за потрібне. До мене більше за грошима не приходьте ».

І зараз я переживаю не тільки за дітей, а й за їх маму теж. Як би цей молодик не зашкодив би Олені, коли вона зрозуміє, що він розвів її на гроші.

Але як спілкуватися з дочкою, якщо Дана будь-яке зауваження батька сприймає як загрозу? Будь-яка моя спроба щось порадити стала розцінюватися як тиск. Я просто не впізнаю свою доньку, вона підтримує будь-яку дурість матері. Наприклад, колишня дружина за моєю спиною вирішила продати московські квартири наших дітей і переїхати зі своїм хлопцем вСтаврополь. Дана з цим погодилася.

Звичайно, я став переживати, що діти через цієї афери залишаться бомжами. Скоро у неї закінчаться гроші, виручені від проданої квартири, тому, швидше за все, вони з дочкою знову будуть ходить по телеканалам і розповідати, який я лиходій. Вона мені сказала в розмові по телефону: «Якщо ти мені не даси гроші, я буду робити все, щоб стерти тебе з лиця землі».

Плюс до всього Лена дозволяє собі давати негативні інтерв'ю про Валерія, яка їй нічого поганого не зробила. При цьому нахабно бреше, що я їй скаржився на дітей своєї дружини. Повірте, у мене немає ніяких розбіжностей з дітьми: Аня зі мною, Тема зі мною, Сеня зі мною, Ліза теж мене поважає. А ось Дана останнім часом стала все частіше говорити: чому Аню тато розкручує, а мене немає? Але Аня закінчила Щукинский інститут, у неї є талант, тому я і допомагаю.

Скандал в родині Йосипа Пригожина розгорівся після того, як 19-річна дочка продюсера Дана заявила, що її батько приділяє мало уваги своїй першій родині Фото: Борис Кучерявий
Скандал в родині Йосипа Пригожина розгорівся після того, як 19-річна дочка продюсера Дана заявила, що її батько приділяє мало уваги своїй першій семьеФото: Борис Кучерявий
І Сені я допомагаю, він зараз перед вибором: займатися далі музикою або піти іншою дорогою. На мій погляд, Сеня — геніальний музикант. І я намагаюся переконати Арсенія не кидати музику. А Дана приходить і каже: давай, тато, розкручуй мене! В якості кого? Я їй у відповідь акуратно натякаю: «Даночка, ти красива дівчина, але тобі треба зайнятися своїм здоров'ям. Зайва вага — це погано! »Так, я за спорт і за правильне харчування, але проти ліпосакції 19-річної дівчини. І знову я виявився крайнім: відмовив. Потім вона, навіть не порадившись з батьком, йде на «Дом-2». І я їй кажу: «Дана, якщо ти йдеш на« Дом-2 », візьми собі псевдонім, не ганьби наше прізвище». А вона у відповідь: «Я хочу тобі довести, що щось можу». Намагаюся пояснити, що так не можна поводитися. Але вона йде. Їй же там запропонували 400 тисяч рублів.

Я не можу бути бездонною бочкою для своїх старших дітей і колишньої дружини. Чесно кажучи, у мене вже немає сил з ними розмовляти. Я написав їм смс-ку: «Ваш тато помер. Робіть все, що захочете ».

— Решта дітей вас підтримують?

— Тема, Сеня, Аня, Ліза — все зараз зі мною поруч. Я не ділю дітей на чужих і своїх. Пройде час, і Дани буде соромно за свою поведінку. Я бажаю Дані тільки щастя і добра. І хочу, щоб вона була здорова. Я розумію, як їй непросто стояти між двома дорослими.