Відкриття по-тихому: стартує новий сезон на Радіо Аристократи (фото)

07/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Відкриття по-тихому: стартує новий сезон на Радіо Аристократи (фото)

Наша редакція дізналася, де і коли відбудеться відкриття сезона

Радіо Аристократи починає свій новий сезон — "Сезон зібраних людей". Це вже шостий за рахунком ефірний крок в житті найбільшого онлайн-радіо України. Кожен з сезонів мав свою наскрізну тему і ідею, вони відрізнялися один від одного настроєм і тематикою, але всі були об'єднані прагненням створювати нову країну і давати можливість розумним людям говорити і чути один одного. Саме час зібратися з силами і продовжити працювати. Звичайно, перед початком нового сезону, важливо побачитися і добре повеселитися. Відкриття нового сезону Радіо Аристократи відбудеться 10 вересня в клубі "Roof", повідомляє Корупція.Стар

Всі розумниці країни, улюблені автори і друзі Радіо Аристократи, а також кращі резиденти Ранкової Поркі зберуться не під дахом, а на ньому, щоб як слід відсвяткувати початок нового етапу.

На вас очікують не тільки пара келихів ігристого, а й відмінна музика. 

  • The Elephants — інді-фолк бенд з Сум, які одного разу скромно надіслали свої пісні в рубрику Ранкова Порка, а тепер вони співпрацюють з кращим саунд-продюсером країни Євгеном Філатовим (The Maneken), виступають на великих українських фестивалях і готуються до першого сольного концерту. Справжні і хвилюючі — те, що потрібно для осінніх дахів.
  • Доповнить ж цей вечір Postman — сольний проект соліста групи 5 vymir Кістки Почтаря. Акустичні гітарні мелодії і проникливі україномовні тексти.
  • Фінальний акорд — інтелігентна дискотека і, який переконав нас не раз в своєму відмінному музичний смак, Dj Vlad Buivol.

радио аристократы

Тільки т-с-с-с! Кожен гість отримає навушники, і ми влаштуємо не тільки саме вибуховий, але і саме тихе диско в місті. Танці до упаду в тиші — 10 вересня, клуб "Roof"!