Новини про зірок
Подобається

СКАЙ зіграє акустичну програму «Best songs of SKAY» (фото)

07/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
СКАЙ зіграє акустичну програму «Best songs of SKAY» (фото)

Дізнайся, де і коли можна буде насолодитися новим звучанням групи

Популярна українська рок-група "СКАЙ" 7 вересня на концертному майданчику "Roof"зазвучить по-новому. Напередодні 15-річчя творчої діяльності, музиканти представлять акустичну програму кращих і улюблених хітів за всю історію існування колективу. Вечір "Best songs of SKAY" стане підготовчим акордом перед офіційною презентацією п'ятого альбому і гастрольним туром на його підтримку.

СКАЙ концерт

Група "СКАЙ" на чолі з незмінним лідером Олегом Собчуком в цьому році відзначають 15-річчя роботи на музичній сцені. За цей час від пісні-візитки "Тебе це може вбити" до набирає популярності "Ідеальна" справжні романтики українського шоу-бізнесу своїми проникливими текстами заслужено стали улюбленцями публіки. Залишаючись вірними своєму музичному стилю, артисти починають нове творче життя, повідомляє Корупція.Стар

7-го вересня, за кілька тижнів до офіційного релізу п'ятого за рахунком альбому під назвою "Нове життя", в модному столичному закладі "Roof" відбудеться акустичний концерт кращих хітів бенду. Також в рамках програми "Best songs of SKAY" хлопці представлять п'яту за рахунком композицію зі свіжого студійника. У гостей вечора з'явиться унікальна можливість почути і оцінити майбутній хіт одними з перших. За словами Олега Собчука, зустріч на даху під зірками і вогнями вечірнього Києва обіцяє запам'ятатися не тільки душевної атмосферою, але і сюрпризами, які підготувала команда.