Оля Горбачова похвалилася своєю красунею-дочкою (ФОТО)

07/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Оля Горбачова похвалилася своєю красунею-дочкою (ФОТО)

Співачка відправилася за покупками разом з молодшою донькою Серафимою.

У себе на сторінці в соціальній мережі Instagram Оля Горбачова, вона ж Нікітіна за документами, поділилася свіжою фотографією, на якій зображена зі своєю молодшою дочкою Серафимою, передає Корупція.Стар

Підписала Ольга це фото з надзвичайним почуттям гумору: «Знайшла собі нову подружку на #шопінг! Зі старою стало вкрай невигідно: розмір як у мами, смак як у мами, речі як у мами!». 

1473233296_nikitina

Відомо, що Ольга та Юрій Нікітін виховують ще й старшу доньку Поліну, якій вже 11 років. Судячи за словами артистки, Поля вже наздогнала свою маму і може запросто носити її речі.

Подписчицы Горбачової зазначили, що не встигне вона й оком змигнути, як Серафима зросте і на шопінг їй доведеться брати кого-небудь іншого. Тут користувачі Мережі натякнули на те, що Ользі пора вже замислитися над третьою дитиною. 


Практично в кожному коментарі передплатники співачки написали про те, що її молодша дочка неймовірно на неї схожа. Серафима світленька така ж, як її мама. Так і риси обличчя більше схожі з Ольгиными, хоча, все-таки на свого батька дівчинка теж трохи схожа.