Гарно збереглася: шанувальники переплутали актрису Катерину Стриженову з її 16-річною донькою (ФОТО)

07/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Гарно збереглася: шанувальники переплутали актрису Катерину Стриженову з її 16-річною донькою (ФОТО)

Шанувальники переплутали струнку російську акторку Катерину Стриженову з її 16-річною донькою.

48-річна Катерина Стриженова недавно повернулася з відпочинку на морі, де вона проводила час із 16-річною донькою та чоловіком, передає Корупція.Стар

Перед тим, як відправитися в теплі краї, телеведуча вирішила позбавитися від зайвої ваги. Вона відправилася в Казань, щоб пройти там детокс-програму, завдяки якій за тиждень Катерина схудла на п'ять кілограмів. Але на досягнутому вона зупинятися не стала.

original-1473248899 ccac1e059ae058ade04cb4c27a735d54_cropped_612x765

Судячи з останніх знімків Стриженової, вона продовжує боротьбу із зайвою вагою. На одній із фотографій, де знаменитість хвалиться зібраним в лісі урожаєм грибів, багато шанувальників прийняли артистку за її 16-річну доньку Олександру. На Катерині була бейсболка і брючний комплект у військовому стилі, який підкреслив струнку фігуру зірки. Підписники відзначили, що телеведуча дуже пострункішала і стала виглядати молодшою за свій вік.

«Ой, не відразу вас впізнала. Спочатку була впевнена, що це ваша дочка Олександра! ))) Дуже добре виглядаєте, дуже схудли за літо! Так тримати!», «Просто пишність !!! Струнка красуня з урожаєм грибів !!!)», «Катюша красуня. Втілення жіночності», «Як ви свіжо і молодо виглядаєте! Навіть подумала, що це ваша Олександра», — написали захоплені шанувальники.