Новини про зірок
Подобається

«The Greatest»: прем’єра спільної роботи Sia і Кендрика Ламара (фото)

06/09/2016     Автор: Яна Романська
«The Greatest»: прем’єра спільної роботи Sia і Кендрика Ламара (фото)

Новий танцювальний шедевр з Медді Зіглер

Австралійська співачка Sia продовжує співпрацю з талановитою молодою танцівницеюМедді Зіглер. Дівчина стала талісманом виконавиці і з'являється практично в кожному новому кліпі Sia. Примітно, що у Медді зберігається певний образ, який сама Sia характеризує як "моя внутрішня танцююча дитина", повідомляє Корупція.Стар

Нова прем'єра від співачки — кліп на трек "The Greatest", який вона створила спільно з провідним хіп-хоп виконавцем останніх кількох років Кендриком Ламаром. В "The Greatest" Медді танцює в компанії інших дітей в покинутому будинку, що є референсом на дебютну появу дівчинки в творчості Sia — кліп "Chandelier".

Sia The Greatest

Цього разу знайомі декорації виглядають занедбано і похмуро, а сама Медді в сльозах наносить на обличчя райдужну фарбу. Після прем'єри в мережі багато хто вважає, що кліп присвячений трагічним подіям в Орландо в цьому році, коли невідомий убив 49 відвідувачів ЛГБТ-клубу.

Режисером кліпу виступила сама Sia спільно з Деніелом Ескілом, який раніше зняв для співачки такі кліпи як "Cheap Thrills", "Big Girls Cry", "Elastic Heart" і "Chandelier". Хореографом, так само як і в "Chandelier", виступив знаменитий Райан Хеффінгтон.