Новини про зірок
Подобається

Популярний телеведучий Андрій Малахов виснажує себе в спортзалі (ФОТО)

06/09/2016     Автор: Яна Романська
Популярний телеведучий Андрій Малахов виснажує себе в спортзалі (ФОТО)

Популярний телеведучий програми "Хай говорять", Андрій Малахов, постійно виснажує себе на тренуваннях в спортзалі, щоб підтримувати ідеальну фізичну форму.

Відомий телеведучий стежить за своєю зовнішністю і постійно займається в спортзалі, передає Корупція.Стар

Щоб домогтися гарної фізичної форми, йому доводиться виснажувати себе постійними тренуваннями. Нещодавно Андрій виклав фото в свій Instagram, на якому ведучий відображений як раз в момент тренування.

ff7abcec49dfe835b6df8210141beb12

Малахов піднімав штангу: вага "млинців" становив 50 кілограм. Особа ведучого було спотворене з-за неймовірного напруження. На підстраховці у ведучого був досвідчений тренер.

Шанувальники прийшли в захват від опублікованого знімка і похвалили провідного за те, що він не боїться фізичних навантажень. "Ви молодець! Так тримати", "Андрій молодець, займається", "Давай, Андрюха", "От це молодець", — писали шанувальники.


Деякі фолловери занепокоїлися і порадили провідному уникати надмірних навантажень. "Тільки акуратно, сітківку можна пошкодити, якщо так напружуватися", "Навіщо??? Не треба так себе мучити", "Спорт і фізичні навантаження повинні бути в міру, а не на знос", — писали шанувальники, яких стурбував викладений знімок.