Новини про зірок
Подобається

Ірина Шейк завітала в гості до Івана Урганта (фото і відео)

06/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ірина Шейк завітала в гості до Івана Урганта (фото і відео)

Модель Ірина Шейк приїхала в Москву, де взяла прийшла на шоу "Вечірній Ургант" в якості головного гостя недавнього ефіру.

Від неї так і не послідувало коментарів з приводу гучних романів: з футболістом Кріштіану Роналду і актором Бредлі Купером. Іван, звичайно, спробував розпитати дівчину про них. Однак Ірина навідріз відмовилася навіть називати імена. Замість цього охоче розповіла про свої кроки в кіно, відповівши на питання про фільм "Геракл" (Hercules), в якому зіграла Мегару, повідомляє Корупція.Стар

"Мені дісталася маленька роль. Я сказала одна пропозиція, і мене вбили. Ласкаво просимо, моя любов — такі слова вимовила. Було складно переключитися на образ, створюваний актрисою, залишити професійні прийоми моделі", — зізналася Ірина.

Також вона поділилася деякими секретами краси, зізнавшись, що любить баню і ходить в неї в Нью-Йорку, а також захоплюється джиу-джитсу. Модель продемонструвала задушливий прийом ззаду, вибравши в якості супротивника Івана Урганта. Ведучому довелося ще раз "постраждати" від її рук: в одній з рубрик шоу їй запропонували з зав'язаними очима зробити макіяж Івану.