Новини про зірок
Подобається

В українського Vogue з’явився новий головний редактор (ФОТО)

05/09/2016     Автор: Яна Романська
В українського Vogue з’явився новий головний редактор (ФОТО)

5 вересня 2016 року на посаду головного редактора українського Vogue призначена Ольга Сушко. 

З 2014 року Ольга була редактором розділу lifestyle в журналі Vogue UA. До цього працювала у Видавничому домі «Комерсант-Україна», почавши з позиції кореспондента щоденної газети і закінчивши посадою головного редактора програми «Коммерсант-Weekend», передає Корупція.Стар

«Для мене велика радість – стати головним редактором проекту Vogue UA. Багато років я є частиною нашої креативної команди і впевнена, що зможу привнести нові ідеї подальший розвиток бренду Vogue в Україні. Розуміючи важливість нових технологій на сучасному медіаринку, я докладу максимум зусиль, щоб зміцнити діджитал-позиції бренду», — прокоментувала Ольга Сушко своє призначення. 

57cd34394001b

На посаді головного редактора українського Vogue Ольга Сушко замінила Машу Цуканову, яка стояла біля витоків запуску проекту в Україні. 


«Це були дуже цікаві чотири роки. Я довела, в першу чергу собі, що неможливе можливо. Я і наша команда зробили журнал такої якості, до якого нас в Україні просто не існувало. З самого початку і донині ми не отримали жодної обкладинки – все зняли самі (і взагалі на 90 % український Vogue складався з власного контенту), ми зняли найзнаменитіших моделей світу, працювали з фотографами першого ешелону, ми ввели журналістику від першої особи і досліджували найскладніші теми, яких до нас український глянець побоювався. Сподіваюся, що у своїх майбутніх проектах я зможу утримати ту високу планку, яку взяла тут, у Vogue UA», — говорить Маша Цуканова.