Без категорії
Подобається

Нова ведуча шоу «Зважені та щасливі» не вмістила свої пишні форми у купальник (ФОТО)

05/09/2016     Автор: Яна Романська
Нова ведуча шоу «Зважені та щасливі» не вмістила свої пишні форми у купальник (ФОТО)

Яна Соломко показала, як виглядає на відпочинку в модному купальнику, передає Корупція.Стар

Одна з найчарівніших молодих мам в українському шоу-бізнесі регулярно демонструє свою фігуру в Інстаграмі. Яні вдалося помітно схуднути ще до того, як вона вперше стала мамою, але і відразу після пологів вона швидко повернулася в форму. Вийшовши з пологового будинку в Маямі, Соломко зробила селфі в нижній білизні, показавши всім свій живіт, ніж захопила широку аудиторію користувачів соціальної мережі.

З кожним днем ​​фігура співачки і тепер телеведучої стає все краще і краще. На цей раз Яна сфотографувалася біля басейну в модному купальнику, що підкреслює її пишні форми і тонку талію. У коментарі під фотографіями, якими Соломко поділилася в Інстаграмі, вона лише подякувала виробнику даного купального костюма. Всього за одну ніч знімки зібрали в середньому по 5 тисяч лайків.

Підписники Яни Соломко, які є її фанатами, не стрималися і написали безліч повідомлень з компліментами на її адресу, ось найяскравіші з них: "Розкішна! Просто без слів!", "Красуня! Дуже жіночна!", "Красунечка) купальник дуже йде Вам! ".

1473056484_solomko