Плітки
Подобається

Телезірка Катерина Варнава продовжує доводити відсутність пластики (ФОТО)

04/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Телезірка Катерина Варнава продовжує доводити відсутність пластики (ФОТО)

31-річна Катерина Варнава днями стала об'єктом бурхливих обговорень шанувальників. 

Зірка популярного телешоу Comedy Woman сміливо заперечує наявність пластики на обличчі, хоча її прихильники впевнені в зворотному, передає Корупція.Стар 

Артистка продовжує розміщувати нові фото в якості доказу відсутності пластики, чим ще більше підігріває суперечки прихильників, на думку яких на них ще більш помітні «пластичні штуки».

w460-4

Все почалося з банального нешкідливого селфи. На ньому зображена Катерина Варнава, тільки, на думку підписників, зовсім на себе не схожа. Шанувальники почали висловлювати припущення, що ж саме змінила в собі зірка: губи, вилиці або ніс. У ситуацію втрутилися журналісти, зумівши внести деяку ясність. Відшукавши старі фото артистки і порівнявши їх з останніми, вони переконалися, результат відмінностей у наявності. І тут справа навіть не у вікових змінах. Судячи з фото, зовнішність Варнави разюче змінилася, немов їй змінили окремі частини обличчя.

Але, судячи по черговому новому знімку, зірка не збирається здаватися і визнаватися в пластиці. На останньому фото вона зображена з колегою по сцені Надією Сисоєвої, після якого прихильники висунули версію про накачані губи Варнави.