Співачка Анна Завальська показала свої дитячі знімки (ФОТО)

04/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Співачка Анна Завальська показала свої дитячі знімки (ФОТО)

Майже 30 років тому Анна Завальська пішла в перший клас. 

У співачки залишилося безліч яскравих спогадів про те, як вона вчилася в школі, передає Корупція.Стар 

Деякими з них Ганна поділилася в Інстаграмі під своєю шкільною фотографією: «Пам'ятаю безсонну ніч перед своїм першим вересня: новий ранець з книгами і олівцями, величезні повітряні банти в косичках, шкільна форма і білосніжний мереживний фартух, який мама пошила мені і сестрі за одну ніч! А потім перша п'ятірка статус «староста класу», хлопчисько, який смикав за кіски — класика жанру! І ось всі ці спогади набагато яскравіше всіх наступних шкільних років. Вони трепетні, справжні, неповторні. Нехай у всіх дітей цей день буде святковим. Батькам — мужності.».

w460-36-1

Таким чином Анна Завальська не просто показала, як виглядала 27 років тому, але і зворушливо привітала всіх дітей планети, які вчора пішли в перший клас, та ще й побажала всім батькам мужності, щоб вони могли витримати найскладніші роки, але в той же час дуже цікаві, в житті своїх чад.

Підписники Анни Завальської зазначили, що зараз вона зовсім не схожа на ту дівчинку, яка відображена на її фотографіях. З роками співачка стала більш жіночною та привабливою.