Новини про зірок
Подобається

Наталя Рудова показала архівне фото і довела, що не робила пластику (ФОТО)

04/09/2016     Автор: Яна Романська
Наталя Рудова показала архівне фото і довела, що не робила пластику (ФОТО)

33-річну Наталію Рудову, як і більшість російських знаменитостей, нерідко підозрюють в захопленні б'юті-процедурами, помітно міняючи зовнішність. 

Днями дівчина виклала в Instagram архівний знімок, в пості під яким іронічно відповіла на звинувачення фоловерів і спростувала домисли, передає Корупція.Стар

Наталя Рудова досить часто піддається нападкам недоброзичливців в Instagram, які вважають, що за останні роки вона неодноразово зверталася до пластичних хірургів, щоб удосконалити свою зовнішність. Актрисі приписують не тільки процедуру зі збільшення губ, але і ринопластику, а також інші менш радикальні втручання.

«Знайшла це нереальне фото !!! Це ми з @krisushakova в магазині «Спорт-сіті», в якому працювали продавцями. Кличка у мене тоді була — «Батарейка», тому що енергії було через край завжди! Коли приїхала в Москву, влаштувалася туди, графік 2/2 мене дуже влаштовував, бігати по кастингах не заважав? А гроші дуже потрібні були, тому що в кишені було всього 5 тисяч рублів коли я приїхала. Крута фотографія! А головне, ну прям всю себе «переробила» і губи і ніс і що там ще щось, не підкажете ??»- поділилася спогадами Рудова.

Більшість фоловерів зійшлися на думці, що з роками Наталія Рудова практично не змінилася і лише підкреслила свою натуральну красу іншою формою брів, а також стала ще стрункішою.

«Крута і тоді була і зараз!», «Нічого не змінилося», «Природна і красива!», «Яка була така і залишилася. Красива. Мені дуже сподобалася в серіалі Тетянин день)», «Красуня вже тоді була)», «Красуня була і залишилася, а фігурка стала краще»,  Ні крапельки не змінилася. Залишайся завжди такою позитивною, адже позитив нас робить молодшими», — відзначили підписники.

g_d532fe9c8e92ce7e9f6aec7cf943a492_2_1400x1100