Новини про зірок
Подобається

Художній фільм за участю Ірини Безрукової висунули на Оскар (ФОТО)

04/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Художній фільм за участю Ірини Безрукової висунули на Оскар (ФОТО)

Відома російська актриса Ірина Безрукова повідомила радісну новину.

51-річна актриса Ірина Безрукова на своїй соцсторінці розповіла, що фільм, в якому вона грає роль стюардеси, висунутий на Оскар від Вірменії, передає Корурпция.Стар

Національна кіноакадемія Вірменії обрала кандидата на здобуття 89-ї премії Оскар у номінації Найкращий фільм іноземною мовою – Землетрус. Картину зняв 32-річний російсько-вірменський кінорежисер Сарік Андреасян. 

790875

"Друзі, це неймовірна новина! Але наш фільм ЗЕМЛЕТРУС висунутий Вірменською Кіноакадемією на ОСКАР! Ми щасливі!!Спасибі велике академікам Вірменії за довіру! Постараємося його виправдати. Попереду ще великий шлях, але початок покладено. Велике спасибі всім творцям і учасникам фільму і особливо продюсеру Рубену Левоновичу Диждишяну , Сарику Андреасяну, і моєму партнерові Костянтину Лавроненко“, – написала актриса (орфг. збережена – прим.ред.)

Відзначимо, що фільм-катастрофа Землетрус заснований на реальних подіях. У 1988 році 7 грудня у Вірменії сталося масштабне і руйнівний землетрус магнітудою 6,8-7,2 бала.

Потужні підземні поштовхи за півхвилини зруйнували майже всю північну частину республіки, охопивши територію з населенням близько 1 млн чоловік. Підземні поштовхи відчувалися в Єревані і Тбілісі (Грузія). Хвиля, викликана землетрусом, обійшла Землю і була зареєстрована науковими лабораторіями в Європі, Азії, Америці і Австралії. Землетрус вивело з ладу близько 40% промислового потенціалу Вірменської РСР.