Зіркові скандали
Подобається

Едіта П’єха обурена рішенням онука Стаса піти з естради (ФОТО)

04/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Едіта П’єха обурена рішенням онука Стаса піти з естради (ФОТО)

Не так давно знаменитий онук Едіти П'єхи відверто зізнався, що дуже втомився від виконання естрадних пісень і збирається експериментувати з іншими музичними напрямками.

Така заява не сподобалося його зіркової бабусі, яка піддала рішення Стаса жорсткій критиці, передає Корупція.Стар

Нещодавно Стас П'єха шокував шанувальників, заявивши, що йому набридло виконувати естрадні "попсові" пісні. Співак розповів про намір створити нову музику, яка звучатиме "абсолютно по-іншому". Багато шанувальників схвалили рішення Стаса, однак різко проти нього виступила знаменита бабуся співака Едіта П'єха, передає "Російський діалог".

1384215546_453141

Розчарована рішенням онука співачка не добирала слів, щоб висловити своє обурення. "Що він несе? Це ж маячня якась! А що він буде співати, оперу, чи що? Він з розуму зійшов", — заявила славетна артистка естради. Вона поскаржилася на те, що онук ніколи не розповідає їй про свої плани, так що новина про відхід з естради застала Едіту П'єху зненацька.

Співачка впевнена, що Стас зміг би стати легендою шоу-бізнесу, якщо б у нього була знаменита пісня, з якої його б могли асоціювати. Однак Едіта сподівається, що незабаром Стас знайде себе і зможе реалізувати свій творчий потенціал.

Нагадаємо, Стас П'єха зізнався, що йому набридла поп-музика, тому він прийняв рішення піти з естради.