В спортивних штанах і на підборах: Глюкоза вразила шанувальників жахливим образом (ФОТО)

03/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
В спортивних штанах і на підборах: Глюкоза вразила шанувальників жахливим образом (ФОТО)

Співачка вразила дивним одягом і фігурою. 

Відсутність бюстгальтера додало пікантності, передає Корупція.Стар 

Співачка ГлюкoZа прибула до Сибіру для участі в "модну ніч" одного з торгових центрів. Здавалося б, з Москви в глибинку приїхала королева краси, зразок доброго смаку і еталон стилю. Але як би не так! 

"Ку-ку! Барнаул!!!! Я дуже рада бути у вас в гостях, та ще й з приводу fashion night out", – співачка підписала знімок в Instagram. На ньому вона постала в дивному для гламурної дівчини вбранні – без ліфчика, але в спортивному костюмі і на високих підборах. 

1472846229_snimok

Шанувальники артистки п'ють валідол – такої насмішки над стилем вони не очікували. "Співати не може, але фігурка принадність", "Спортивні штани і підбори?! Де смак?!", "Шпильки. спортивний костюм., майка-"алкоголічка". Я думала, то тільки у далекій далекій селі одягаються", "Колгосп", "Раніше такий наряд вважався поганим смаком", "Міс силікон, а так прикольна", – пишуть в коментарях до фото фанати. 

Варто зауважити, Наталія Іонова, як насправді звуть співачку, вважається при цьому однією з найстильніших зірок вітчизняного шоу-бізнесу, за що неодноразово отримувала нагороди і звання від різних видань. Але смак, як відомо, як і гроші – або є, або немає.