Новини про зірок
Подобається

Композитор Ігор Крутой розкрив справжні причини розлучення з першою дружиною (ФОТО)

03/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Композитор Ігор Крутой розкрив справжні причини розлучення з першою дружиною (ФОТО)

В рамках розважального телешоу «Секрет на мільйон», що транслюється на одному з російських каналів, Ігор Крутой розкрив причини свого першого розлучення з жінкою на ім'я Олена. 

Крім того, він розповів, що грав і співав у шкільні роки, як звали його першу любов і багато іншого, пише Хроніка.інфо, передає Корупція.Стар 

Шоу, яке веде відома теледіва Лера Кудрявцева, спрямоване на те, щоб розсекречувати самі загадкові ситуації в житті знаменитих людей. Тому, коли на кону стояла сума в 90 тисяч рублів, ведуча запитала про першому розлучення. Ігор Якович відверто сказав, що з першою дружиною вони розлучилися через нерозділене кохання. Виявляється, що жінка не любила композитора, а він її дуже любив.

w460-17

Однак Світлана Семенівна, мама Крутого, сказала, що насправді причиною були фінансові проблеми в родині. Тоді він не був таким відомим композитором, як зараз, тому і не заробляв багато грошей. Тому Олена й пішла від нього.

До речі, Крутий останні 20 років щасливий у другому шлюбі. Його дружина Ольга у всьому підтримує артиста, вона стала музою для автора багатьох популярних пісень, а також матір'ю його дочки Олександри, яку знаменитий батько дуже любить.