Новини про зірок
Подобається

Бейонсе зробила дочці незвичайний подарунок (ФОТО)

03/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Бейонсе зробила дочці незвичайний подарунок (ФОТО)

Днями співачка Беойнсе прогулялася по Центральному парку Нью-Йорка з малятком Блу Айві і маленькою білою собачкою на повідку.

Малюк невідомої породи, швидше за все, маленька болонка, з'явився явно зовсім недавно і 4-річна Блу Айві просто не може відірвати очей від цуценяти, передає Корупція.Стар


В Instagram Бейонсе виклала кілька фотографій цієї прогулянки, зйомка дуже схожа на постановочну, хоча знімки співачка ніяк не підписала. Тим не менш, як завжди, фотографії викликали шквал захоплених коментарів і вже набрали майже 100 тисяч лайків.

Beyonc-dot Beyonc-dot-dog Beyonc_dot-dog

На прогулянку Бейонсе з донькою поїхала після свого тріумфу на врученні премії MTV Video Music Awards 2016. На церемонію вручення Бейнсе прийшла так само разом з донькою – схоже, мама вже стала привчати дитину до загальної уваги і ставитися до великого скупчення народу спокійно. Дівчинка дійсно вразила своїм вбранням принцеси – бежева пишна спідничка з фатину зі шлейфом і діадема на голівці перетворили темношкіру дівчинку в справжню принцесу.


На прогулянку в парк 34-річна зірка одягла сукню, що підкреслює її ідеальну фігуру – яскраво червона облягаюча спідниця до коліна і триколірна блуза з довгими рукавами виглядають скромно і дуже ефектно. На цей раз Бейонсе відмовилася від підборів і одягла на прогулянку босоніжки на низькому ходу.


Блу Айві всю прогулянку не відривала очей від собачки, а коли вони присіли на лавочку відпочити, Бейонсе дозволила дівчинці взяти цуценя на руки. На обличчі дівчинки в цей час цілковите щастя. Малятко акуратно зачесана, а голівку з двома кісками прикрашає мініатюрний віночок.