Новини про зірок
Подобається

Памела Андерсон розкритикувала захоплення фільмами для дорослих (фото)

02/09/2016     Автор: Яна Романська
Памела Андерсон розкритикувала захоплення фільмами для дорослих (фото)

Актриса Памела Андерсон заявила зі сторінок The Wall Street Journal, що проти кіноіндустрії для дорослих. Актриса і рабин Боті Шмуель стали авторами статті, в якій засудили захоплення сучасних людей відвертими відео і порівняли його з наркоманією.

"Ми говоримо про суспільну загрозу. Скандальна історія Ентоні Вінера зайвий раз доводить, що доступ до подібного роду записів руйнує не тільки психіку дорослих людей, а й наражає на небезпеку їх сім'ї. Хума Абедін прийняла рішення про розлучення з чоловіком після того, як він у присутності 4-річного сина зробив непристойний знімок. Нам всім потрібен чесний діалог про шкоду візуальної індустрії для дорослих. про це потрібно говорити для благополуччя громад, родин і окремих особистостей", — заявили автори статті, повідомляє Корупція.Стар

pem

Вони закликають усіх зрозуміти, що фільми для дорослих адресовані безвідповідальним невдахам, які не думають про своє психічне і фізичне здоров'я.

Нагадаємо, помічниця Хілларі Клінтон Хума Абедін виявилася втягнутою в секс-скандал. Хума оголосила про розлучення з чоловіком, політиком Ентоні Вінером, тому що він вів віртуальне листування інтимного характеру з іншою жінкою. Деякі відверті селфі Вінера опублікувало видання The New York Post. На одному з кадрів поруч з чоловіком Хуми знаходився їхній син. Відзначимо, що Памела Андерсон теж ставала героїнею скандальної історії в 1995 році, коли було викрадено і оприлюднено відео, зроблене під час її медового місяця з Томмі Лі.