Зіркові скандали
Подобається

За жорстокий розіграш Дмитра Нагієва Аліка Смєхова поплатилася штрафом (ФОТО)

31/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
За жорстокий розіграш Дмитра Нагієва Аліка Смєхова поплатилася штрафом (ФОТО)

Через жарт актора Аліці Смєховій довелося заплатити штраф

На початку роботи над новим сезоном серіалу "Два батька і два сина" Аліка Смєхова відчула на собі, що це таке, коли над тобою жартує сам Дмитро Нагієв, передає Корупція.Стар

 "Після довгої знімальної зміни їжджу я додому моторошними пробками, — розповідає актриса. — І раптом помічаю, що буквально всі водії — і чоловіки, і жінки — на мене звертають увагу: заглядають в салон, посміхаються, махають руками. Я в подиві: з чого б таке загальне підвищену увагу?

thumb-item-523x340-9ef0

і тут уже недалеко від будинку мене зупиняє інспектор ДПС і починає вимовляти: "Це що таке, чому ви собі ЦЕ дозволяєте? За ЦЕ — позбавлення прав! Вийдіть-ка з машини! "Виходжу і бачу: ззаду на машині замість мого номера наклеєний інший -" ВОЛОЧКОВА ". Я відразу зрозуміла: це міг зробити тільки Нагієв. Кажу інспектору:" Ви що, не розумієте? Я не порушник, я жертва! Мене розіграли … "

А він:" Нічого не знаю … "Довелося заплатити штраф. Звичайно, я була на Діму дуже сердита. Злий вийшов жарт. Напевно, в інший час я теж посміялася б: ось дура, проїхала пів-Москви з номерним знаком "Волочкова"! Але в той день після 12-годинних зйомок я дуже втомилася. А тут така неприємність. 

Як тільки я розійшлася з інспектором, відразу зателефонувала Нагієву: "Діма, звичайно, це дуже смішно. Але з тебе сума штрафу і квіти … ".

 Втім, ні грошей, ні букета Аліка від Дмитра не отримала. Але на наступний день на знімальному майданчику Нагієв знайшов в собі сили перед актрисою вибачитися. Смєхова визнається, що давно забула про той випадок. Образу перекрила радість спільної роботи з таким артистом. 

"Діма дуже працьовитий, завжди готовий до роботи, завжди знає текст і фонтанує ідеями, — каже Аліка.