Новини про зірок
Подобається

Мік Джаггер уклав контракт з майбутньою матір’ю своєї восьмої дитини (фото)

31/08/2016     Автор: Яна Романська
Мік Джаггер уклав контракт з майбутньою матір’ю своєї восьмої дитини (фото)

Джаггер купить для Мелані і їхньої дитини будинок там, де вона захоче

Близько місяця тому стало відомо, що 72-річний лідер гурту Rolling Stones Мік Джаггер стане батьком у восьмий раз, однак, як виявилося, це не означає, що музиканта і майбутню матір його дитини, 29-річну балерину Мелані Хемрік, пов'язують прості любовні відносини. Сьогодні в ряді британських ЗМІ з'явилася інформація про контракт, укладений між Міком і Мелані, згідно з яким після народження дитини і до досягнення нею повноліття Джаггер зобов'язується щомісяця виплачувати Хемрік по 15 тисяч фунтів стерлінгів. Загальна сума виплат за 21 рік складе 2,5 мільйона фунтів. Крім того, Джаггер купить для Мелані і їхньої дитини будинок там, де вона захоче, повідомляє Корупція.Стар

Подібний контракт Джаггер укладає не вперше: аналогічна угода пов'язувала його з бразильською моделлю Лусіану Гіменес, яка народила йому сина Лукаса в 1999 році.

Роман Джаггера з молодою балериною, артисткою American Ballet Theatre почався в 2014 році, в той же рік, коли пішла з життя колишня дівчина Джаггера дизайнер Лорен Скотт. За розповідями друзів пари, знайомство Міка з 29-річною Мелані відбулося в Токіо за лаштунками концерту The Rolling Stones. Цікавим є той факт, що після зустрічі з Джаггером балерина скасувала весілля з танцюристом American Ballet Theatre Хосе Мануелем Каррено.

Раніше рокер був двічі одружений. У Джаггера 7 дітей: дочки Джорджія Мей, Джейд, Керіс і Елізабет, а також сини Лукас, Джеймс і Габріель. Крім того, у Джаггера вже є четверо онуків і одна правнучка: в 2014 році його 21-річна внучка Ассізі Джаггер народила дочку.

mick_jagger_wallpaper_9_HD