Камалія показала своїх дітей, зовсім не схожих на зіркову маму (ФОТО)

31/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Камалія показала своїх дітей, зовсім не схожих на зіркову маму (ФОТО)

Співачка поділилася зі своїми підписниками у соцмережах свіжої фотографією, на якій зображені її дочки.

Останнім часом Камалія частенько балує своїх шанувальників знімками своїх дорогоцінних донечок, передає Корупція.Стар

Зараз все сімейство Захур відпочиває біля моря, правда, співачка була змушена летіти на деякий час, щоб прийняти участь у змаганнях з кінного спорту. 

1472617873_deti-kamalii

Дружина Мохаммада Захура поділилася в Інстаграмі і Фейсбуці колажем, в якому поєднані дві фотографії з Мірабеллою і Арабеллою. Підписала Камалія його так: "Waiting for Mama to come back after dressage competition. Чекаємо маму з Києва після змагань з кінного спорту.". 

До речі, співачка не єдина з знаменитостей, хто підписує фото і відео в соціальних мережах відразу на декількох мовах, все це тому, що у деяких зірок фанати живуть в різних країнах світу і відповідно можуть не розуміти російської або української мов.

Дочки Камалії та Мохаммада Захура неймовірно схожі на свого тата, вони обидві смугленькие і темноволосі, а поруч зі своєю мамою-блондинкою дівчинки виглядають як-ніби не її рідні діти. Насправді, як це завжди і буває, Мірабелла і Арабелла просто взяли більше татусевих ген, ніж маминих, і тому зростають практично його копіями тільки більш жіночними і ніжними.

Варто відзначити, що між собою діти Камалії теж дуже схожі, але в той же час вони абсолютно різні. Судячи з усього, зараз дівчаток розрізняють тільки їх близькі і батьки, а сторонні поки ще плутають і не можуть визначити, де на фото Мірабелла, а де — Арабелла.