Новини про зірок
Подобається

Іменинник дня: Річарда Гіра називали талановитим гімнастом (фото)

31/08/2016     Автор: Яна Романська
Іменинник дня: Річарда Гіра називали талановитим гімнастом (фото)

Топ-5 фактів із життя Гічарда Гіра

Сьогодні, 31 серпня, свій день народження святкує знаменитий актор, улюбленець багатьох жінок Річард Гір. Йому виповнюється 67 років. Варто відзначити, йому личить будь-який вік. Але зовнішність – не єдине його достоїнство. Талант Річарда Гіра можна міряти не тільки кількістю його шанувальниць, але і нагородами, а також його численними роботами в кіноіндустрії, повідомляє Корупція.Стар

8af6c53e4b79bf3db5b712bd42bc979e_richard_gir_depositphotos_17754725

На честь дня народження Річарда Гіра наша редакція підготувала для тебе кілька фактів з його життя:

Річард Гір вивчав філософію і режисуру, потім вирішив кинути навчання і стати професійним трубачем. Гір вирішив, що музиканти вередливіші, ніж актори, тому подався в актори.

Гір міг стати гімнастом. До того ж його називали дуже талановитим гімнастом. Це допомогло йому отримати стипендію в коледжі.

Першу роль, яку отримав Річард Гір, йому так і не вдалося зіграти. Актор повинен був знятися разом зі Сталлоне у фільмі "Лорди з Флетбуша". Через їхні постійні сутички, а потім і бійки, Гіра замінили на іншого актора.

У 2004 році Річард Гір представив свою персональну фотовиставку. Це була виставка фоторобіт "Паломник", яка була відкрита в рамках фестивалю "Тибет: Традиції. Мистецтво. Філософія".

В середині 80-х років Річард Гір заслужив звання секс-символу. І тримає його до цього дня.