Новини про зірок
Подобається

Стиль гранж, гламур та класика: чотири модних образа Джеcсіки Альби (фото)

30/08/2016     Автор: Яна Романська
Стиль гранж, гламур та класика: чотири модних образа Джеcсіки Альби (фото)

Акторка Джессіка Альба за день перебування в Нью-Йорку продемонструвала чотири модних образи

Спочатку зірка потрапила в об'єктиви фотографів, повертаючись до свого готелю після невеликого шопінгу. На ній були вільні штани та картата сорочка у стилі гранж. Образ доповнила сумка Versace, повідомляє Корупція.Стар

На шоу Джиммі Феллона Альба вбралася як личить. Для участі в програмі зірка обрала модну шкіряну сукню бордового кольору з приталеним силуетом та сексуальним декольте. Акцентами стали туфлі-човники та маленька сумочка нюдового кольору.

Для участі в ранковому шоу Today, запис якого пройшов в той же день, актриса надала перевагу ніжності. Джессіка з'явилася в рожевій сукні довжиною до щиколотки та сріблястих босоніжках на підборах. Аксесуари — рожеві окуляри з віддзеркаленням та сумка Versace.

В аеропорту Лос-Анджелеса акторка з'явилася в образі total white. Вона одягнула футболку з надписом, вільні штани, картату сорочку та кеди Converse.

Нагадаємо, Джессіка Альба знялась у рекламній компанії засобів догляду за собою. Зірка похизувалася різними позами з йоги, демонструючи підтягнуту фігуру та сильну витримку.