Співачка Слава вразила надто відвертим селфі (ФОТО)

30/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Співачка Слава вразила надто відвертим селфі (ФОТО)

Російська співачка вразила фанатів новою фотографією в Інстаграмі.

Концертні вбрання Слави завжди вражали публіку відвертими вирізами і декольте, прозорими вставками і так далі, передає Корупція.Стар

На цей раз, перш ніж зібратися на концерт, співачка вирішила порадитися зі своїми передплатниками на рахунок своєї сукні. Вона поділилася новим селфи в соціальній мережі і підписала його так: "Хороші мої передплатники! допоможіть порадою!!! 6 вересня, в Сочі, на "новій хвилі" співаю на авторському вечорі Віктора Яковича Дробиша!!!! як вам сукня???? не дуже сміливо??? всім заздалегідь дякую!!!!".

1472567307_pevica-slava 1472567292_slava

На новому селфі співачка Слава абсолютно не нафарбована, що миттєво привернула користувачів Інстаграма і вони стали оцінювати її природну красу за допомогою лайків, а також коментарів. Сукня, в якій сфотографувалася зірка, здалося широкої аудиторії занадто відвертим і не вартим її уваги. Деякі назвали даний наряд дешевим, тому як його крій нагадав народу стиль "а-ля базар". 

Практично всі, хто написав свій відгук з приводу сукні Слави, порадили їй приміряти щось більш скромне й не таке зухвале. Хоча, з такими формами, як у співачки, вона може надягати будь-який наряд і буде виглядати на ньому чудово.

Стиль, орфографія та пунктуація Слави збережені.