Плітки
Подобається

Співачка Саті Казанова закрутила роман з інструктором з йоги (ФОТО)

30/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Співачка Саті Казанова закрутила роман з інструктором з йоги (ФОТО)

Приватне життя співачки Саті Казанової завжди залишалася таємницею для її шанувальників. Артистка не коментує чутки про залицяльників і майбутнє заміжжя. 

Але особистий інструктор зірки з йоги Євген Труфанов в інтерв'ю зізнався про роман з Саті, передає Корупція.Стар

Журналісти приписували Саті Казановій романи з продюсером Артуром Шачневым, то з співаком Арсеніумом, а також з бізнесменом Олександром Шенкманом. Сама зірка ніколи не коментувала чутки про своїх прихильників. 

1472576874_u-sati-kazanovoy-novyy-roman1

З Євгеном Труфановим зірка з'явилася на прем'єрі фільму «Герой». Журналісти відразу ж охрестили їх парою і дізналися, що молодий чоловік є її особистим інструктором з йоги.

Від Саті не було ніяких коментарів, а Євген в інтерв'ю підтвердив чутки про романтичні стосунки з артисткою. Але, за його словами, їх роман тривав недовго. Труфанов розповів, що він з Саті познайомився ще в 2014 році. 

Пізніше вони зустрілися на фестивалі джазу. За його словами, їхні зустрічі були не регулярними і мали тільки інтимний характер. Останній раз закохані бачилися в липні, коли Саті приїхала в Підмосковний будинок Євгенія, але після цього їхні стосунки закінчилися.