Новини про зірок
Подобається

Дружина Сергія Безрукова вразила фігурою після пологів (ФОТО)

30/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дружина Сергія Безрукова вразила фігурою після пологів (ФОТО)

Зовсім недавно режисер Анна Матісон вперше стала мамою, подарувавши коханому чоловіку Сергієві Безрукову доньку Марійку. 

Дівчинка з'явилася на світ на початку липня, а вже через півтора місяця її мама змогла вийти у світ і продемонструвати досконалу фігуру, передає Корупція.Стар 

Анна Матісон блиснула на заході "Ніч кіно", в рамках якого представила свою нову картину "Прокоф'єв: під час шляху". Режисер вбралася в облягаючу сукню темно-бордового кольору, яка підкреслювала її талію. Присутні були вражені виглядом знаменитості – багато відзначили, що вона буквально сяє від щастя, і материнство їй до лиця.

140729561097508420296463504567937n

Щасливий чоловік режисера не міг приховати гордості за неї. Сергій Безруков розмістив у своєму мікроблозі пост, присвячений настільки важливої події в житті дружини. "Ніч кіно" триває! Хто був на прем'єрі "Прокоф'єва" в "Жовтні"? Діліться враженнями! Ті, хто не встиг — прокат з 8-го вересня! Від себе особисто вітаю Ганну з чудовою режисерською роботою — сценарій, монтаж — все вона! Аня надзвичайно тонко відчуває музику! Браво! Браво всім, хто працював над цим фільмом! І, звичайно ж, Маестро Гергиеву і його приголомшливого оркестру Маріїнського театру!", — написав славетний артист.

Шанувальники Безрукова почали залишати коментарі в адресу його дружини. Багато відзначили, що молода жінка з народженням дитини придбала особливий шарм, який неможливо не помітити навіть на фотографіях. Інші поспішили поділитися враженнями від перегляду іншої картини, знятої Ганною Матісона – "Чумацький шлях", яка була представлена публіці в минулому році.