Новини про зірок
Подобається

Автомобіль Преснякової збив на смерть пішохода (ФОТО)

30/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Автомобіль Преснякової збив на смерть пішохода (ФОТО)

Як повідомила сама артистка, під час руху по трасі в темряві вони побачили чоловіка, який переходив дорогу, але автомобіль не встиг вчасно загальмувати, передає Корупція. Стар

"Я знаходилася в тумані, нічого не розуміла. Мені було дуже погано. Я в такому стані моральному, так що не знаю, чи поїду на гастролі", — пояснила Олена Преснякова.

Автомобіль солістки ВІА "Самоцвіти" Олени Преснякової на смерть збив пішохода в Підмосков'ї. Як повідомляє, мама Володимира Преснякова-молодшого поверталася з Твері після концерту. За кермом Lexus був 69-річний водій співачки. Також в машині знаходилися інші учасники групи ВІА "Самоцвіти".

file6479rptoi2pgmdcen3k_800_480

Особу загиблого досі встановити не вдалося. На вигляд чоловікові 35-40 років, худорлявої статури.

"На 85-му кілометрі траси М-10 машина збила пішохода, який переходив дорогу. Чоловік з важкими травмами був екстрено госпіталізований в районну лікарню, але через кілька годин він помер у відділенні реанімації", — розповіло джерело в правоохоронних органах.  

За фактом аварії проводиться дослідча перевірка. За попередніми даними, чоловік переходив дорогу в недозволеному місці, в декількох метрах від пішохідного переходу.