Новини про зірок
Подобається

Американська мрія: Міка Ньютон розповіла, як бути успішною в США (фото)

30/08/2016     Автор: Яна Романська
Американська мрія: Міка Ньютон розповіла, як бути успішною в США (фото)

Співачка Міка Ньютон розповіла, чому про неї нічого не було чутно довгий час

Ми зустрілися в одному з київських закладів, де вона зібрала кілька десятків людей на дружню зустріч, щоб поговорити про мрії! А точніше про їхнє втілення до життя… За дерев'яним столиком буяв аромат конвалій і капучіно з пінкою. Ми тільки почали розмову, коли до нас підсів хлопець! "Женька, − скрикнула вона, − як же ти змінився! Як твої справи?". Він трохи заметушився, обняв її міцно і повідав історію про те, як склалося його життя. Здається, минуло років 10 з їхньої останньої зустрічі… Тоді вона була українською співачкою на ім'я Міка Ньютон, а він − у клубі фанатів її творчості. Наостанок хлопець вручив їй подарунок − це був браслет hand-made, заговорений на удачу, "дійсно сильна річ", як сказав Женя. Міка, не приховуючи своїх емоцій, подякувала йому і пообіцяла, що буде носити, повідомляє Корупція.Стар

мика ньютон

Я ж, знаючи, якими зірки бувають забобонними, наважилася її запитати: "Міко, а ти не боїшся приймати такі саморобні речі в подарунок?".

"Розумієш, тут ось у чому питання: ти або віриш в чорне, або в біле. Я блокую все погане і вірю тільки в позитив! Я вірю, що цей браслет принесе мені удачу і стане щасливим талісманом!". Ця фраза пройшла червоною ниткою по нашій розмові. Все, що вона робить в житті, супроводжується вірою в успіх і в силу Всесвіту!