Новини про зірок
Подобається

Алла Пугачова дала урок музики доньці Ніколаєва і вразила приголомшливим зовнішнім виглядом (ФОТО)

30/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Алла Пугачова дала урок музики доньці Ніколаєва і вразила приголомшливим зовнішнім виглядом (ФОТО)

 

Пугачова стала першою вчителькою музики для дочки Ніколаєва, передає Корупція. Стар

Композитор Ігор Ніколаєв поділився з шанувальниками на сторінці в Instagram ексклюзивним фото. Днями Алла Пугачова побувала в гостях у Ніколаєва в Юрмалі. Примадонна стала першою вчителькою музики для дочки Ніколаєва та Юлії Проскурякової – 10-місячної Вероніки.

1_916

Композитор опублікував милий знімок, на якому 67-річна Пугачова сидить за білим роялем. Співачка похвалилася нев'янучою красою.

"Вчителька перша моя! Як же пощастило нашій Веронічці, що зі світом Музики її знайомить така добра і така рідна людина", – підписав кадр Ніколаєв.

Підписникик в захваті від зовнішнього вигляду зірки: "Так, пощастило, вже пощастило… Алла Пугачова – ДІАМАНТ серед зірок ЕСТРАДИ", "Яке зворушливе фото!", "Як мило! Краса", "Супер фото! Історичний момент. Вероничка цей знімок буде показувати своїм дітям і онукам, є чим пишатися", "Що з Пугачовою? Схудла вся", "Які гарні і грандіозні кисті рук у Алли Борисівни", "Який же вона приголомшливий вигляд має!", "Алла дуже добре виглядає", "Супер. Алла худенька", – прокоментували користувачі.