Вагітна співачка Пелагея вперше після весілля вийшла на сцену (ФОТО)

29/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна співачка Пелагея вперше після весілля вийшла на сцену (ФОТО)

Співачка вибрала фасон сукні, маскуючий кругленький животик.

Майже два місяці ця популярна артистка не з'являлася на публіці, не давала коментарів про причини скасування концертів, навіть її мама і агент Світлана Ханова відмовилася називати її численним фанатам причину відсутності співачки на сцені, передає Корупція.Стар

Весь цей час в афіші гастролей виконавиці починаючи з 2 червня не було жодного виступу. Але буквально за пару днів до її довгоочікуваного виходу на сцену на сайті виконавиці з'явився анонс концерту в Великих Луках Псковської області. 

27 серпня Пелагея урочисто виступила на головній площі міста на честь 850-річчя міста.

Шанувальники 30-річної артистки гадали, як же вона буде виглядати, враховуючи, що офіційно своє становище ні вона, ні її оточення не підтверджує. Незважаючи на те, що в мережі без праці можна знайти зйомки папараці, не раз відобразили її округлі форми.

24197897 24197899

До вибору концертної сукні Пелагея підійшла грунтовно — фасон вбрання майстерно приховує животик, але все-таки його складно не помітити. А в цей час колишня фактична дружина хокеїста Івана Телегіна ростить їх спільну дитину одна. І регулярно викладає фотографії 6-місячного сина.