Новини про зірок
Подобається

Наомі Кембелл з’явилась у сукні з вирізом у зоні бікіні: 8 зіркових образів MTV Video Music Awards-2016 (фото)

29/08/2016     Автор: Яна Романська
Наомі Кембелл з’явилась у сукні з вирізом у зоні бікіні: 8 зіркових образів MTV Video Music Awards-2016 (фото)

У Лос-Анджелесі пройшла церемонія вручення премій MTV Video Music Awards-2016

Найпопулярніші світові зірки продемонстрували свої образи на червоній доріжці у нью-йоркському Медісон-сквер-гарден, повідомляє Корупція.Стар

Головною модною темою церемонії стала стримана сексуальність. Знаменитості блищали у відвертих міні, елегантних сукнях з глибоким декольте та пікантними вирізами, повідомляє Корупція.Стар

Кім Кардашьян створила модний образ у міні-сукні John Galliano та переплетених босоніжках. Зачіска — розпущене волосся з вологим ефектом.

Елегантною сукнею вирізнилася Брітні Спірс. Вона одягнула чорне вбрання з відвертим вирізом поміж грудей та ефектною блискавкою бренду Julien MacDonald. Взуття — класичні чорні туфлі-човники з червоною підошвою.

Акторка Аріана Гранде вирішила акцентувати увагу на стрункий силует. Зірка позувала у короткому топі та широких брюках на високій талії Alexander Wang . З аксесуарів — тонкий чокер та каблучки.

Бейонсе шокувала неоднозначним вбранням — пухнаста прозора сукня м'ятного кольору, що повністю закриває силует. Образ доповнений довгими сережками з ізумрудами.

Не відхилилася від свого стилю Ембер Роуз. Жінка вийшла у світ в екстравагантному чорному костюмі вільного крою та мереживному бюстгальтері. Акцент на макіяж та аксесуари — червона помада, металеві окуляри, тонкий ланцюжок на шию, браслети, годинник та багато каблучок.

Співачка Ріта Ора була схожа на одну з моделей нової колекції Marc Jacobs. Зірка залишилася на хвилі епатажу — чорна шкіряна косуха, напівпрозора сукня з кольоровим пірям та взуття на величезній танкетці з підборами.

"Чорна пантера" Наомі Кемпбелл обрала білу оксамитову сукню з дуже відвертим вирізом у зоні бікіні. Акцент на макіяж — червоні губи з великими блискітками та smokey eyes.

Модель plus-size Ешлі Грехем вирішила не приховувати власні форми та одягнула довгу прозору сукню Naeem Khan сірого кольору прикрашену паєтками.

Нагадаємо, MTV Video Music Awards — щорічна церемонія нагородження за створення відеокліпів. Заснована телеканалом MTV в 1984 році.