Маша Єфросиніна показала знімки з дня народження сина (ФОТО)

29/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Маша Єфросиніна показала знімки з дня народження сина (ФОТО)

Телеведуча показала, як її син відзначив свій День народження.

Минулого тижня синові Маші Єфросиніної виповнилося 2 роки, передає Корупція.Стар

В честь свята теле-діва поділилася зі своїми підписниками у Інстаграмі відеороликом, на якому записано, як іменинник Саша задуває свічку на торті.

Шанувальникам Єфросиніної цього виявилося замало і вони не посоромилися попросити її викласти ще хоча б парочку кадрів з святкової вечері. Маша не змусила публіку довго чекати і поділилася свіжим фото, на якому вона була відображена фотографом під час гри з сином.

1472476686_masha-efrosinina

Цей знімок Єфросиніна підписала так: "Скромняга у мене син: в їжі не перебірливий — головне, щоб був хлібець; багато уваги не потребує — дайте машинку і підлогу. І так… ще маму обов'язково поруч. Так ось і відсвяткували з хрещеними: всі за столом, а ми на підстилочці:)".

Як з'ясувалося, співачка і її чоловік не стали влаштовувати банкет з сотнею гостей для сина, як роблять багато знаменитостей. Вони відсвяткували День народження Олександра у вузькому сімейному колі і залишилися задоволені.

1472476708_efrosinina

Наступний знімок, яким Маша поділилася в соціальній мережі, вона підписала такими словами: "Потім ми трохи побігали…. і ще трохи…. і ще трохи…". На цій фотографії теле-зірка грається з сином на галявині біля свого заміського будинку.