Новини про зірок
Подобається

Сексуальна учасниця групи Real O поділилася знімками зі свого спекотного літа (ФОТО)

28/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сексуальна учасниця групи Real O поділилася знімками зі свого спекотного літа (ФОТО)

Співачка Таня Воржева провела літо в танці. 

Вона відпочивала на Кіпрі, святкувала день народження сестри і гастролювала з групою Real O по Туреччині, передає Корупція.Стар 

Початок літа для Тані Воржевої ознаменувався поїздкою у фітнес-тур на Кіпр, де разом з приятелькою Сашею Шульгіною вона працювала над собою, поєднуючи танці і йогу, і, звичайно ж, насолоджувалася сонцем, морем і пляжем.

17371 17370 17369 1(235)

«Мені подобається те, що робить Іцхак Пінтосевич, в команді якого Саша розвивається як коуч. Я поважаю його як тренера — коуча. З задоволенням би поспівпрацювала з ним. Здається, найближчим часом піду до нього в гості, на тренінг, так як в мої плани входить робити проекти, що приносять красу і добро», — ділиться Таня Воржева своїми враженнями від відпочинку на Кіпрі.

Що стосується сімейного свята, то він пройшов у теплій атмосфері, а ось гастролі групи Real O збіглися з трагічними подіями в Туреччині.


«Зараз така ситуація в світі, що не скрізь безпечно. Я вірю, що мене охороняють мої ангели. Для мене зараз головне завдання — працювати і відновлюватися, щоб знову тішити своїх шанувальників», — розповідає Таня.

До речі, після відвідин Кіпру Таня Воржева захотіла преформатировать сучасні клуби на такі, де продавалися б здорові коктейлі, і були б окремі зали з живою музикою».