Зіркові скандали
Подобається

Чоловік співачки Жасмін під домашнім арештом за відмивання грошей (ВІДЕО)

28/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Чоловік співачки Жасмін під домашнім арештом за відмивання грошей (ВІДЕО)

За результатами судового засідання, Ілану Шору належить пробути під арештом ще 30 діб. 

Чоловіка Жасмин затримали молдавські правоохоронні органи. Йому інкримінують шахрайство і відмивання грошових коштів, передає Корупція.Стар 

До речі, в справі замішана велика сума грошей – 1 мільярд доларів. Варто відзначити, що в 2015 році відносно чоловіка Жасмин вже було порушено кримінальну справу, однак тоді для нього все закінчилося успішно.

Тепер повідомляється, що Ілан Шор перебуває під домашнім арештом. Справу чоловіка Жасмин передали в суд. Клопотання адвокатів про звільнення обвинуваченого не було схвалено. Про це було повідомлено суддею Сільвією Врабие, передає Joinfo.ua.

Однак сам Ілан не згоден із звинуваченнями в його бік і вважає, що він невинен.

w460-2-2

«Ось що відбувається, коли співпрацюєш із слідством, але комусь це не подобається, а воліють політичні ігри», — повідомив Ілан журналістам після судового засідання. Адвокати мають намір ще раз попросити суд про скасування теперішнього запобіжного заходу у ході розпочатого у вересні суду.

На даний момент сім'я Жасмин перебуває на батьківщині бізнесмена – у Молдові. Ілан погодився на співпрацю зі слідством у справі про викрадення великої суми грошей. Жасмин з дітьми підтримує чоловіка і вірить у справедливість.

«Я безмежно щаслива, що мій чоловік їм батько моїх дітей Ілан Шор, нарешті, знаходиться поруч з сім'єю. Ми з нетерпінням чекали цього дня і разом будемо поруч до остаточного докази його невинності. Мене здивували і викликали огиду статті проти Ілана, які публікують деякі передбачувані журналісти, колись одержували вигоду, допомогу та подарунки від мого чоловіка. Вони, а також ЗМІ, які вони представляють, демонструють безмежне лицемірство, влаштовуючи подібні вистави. Вони займаються нічим іншим, як намагаються приховати факти, які рано чи пізно будуть оприлюднені. Атакуючи Ілана, їм не вдасться сховати правду!» — повідомила співачка.