Актор Михайло Боярський постав без капелюха і з оголеним торсом (ФОТО)

28/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Актор Михайло Боярський постав без капелюха і з оголеним торсом (ФОТО)


Образ Михайла Боярського міцно асоціюється з незмінним головним убором: в свій час бравий мушкетер навіть на зустріч з президентом прийшов в капелюсі.

Тепер же в Мережі справив справжній фурор знімок актора, на якому він зображений не тільки без капелюха, але і з оголеним торсом!, передає Корупція.Стар

Фотографія з'явилася на сторінках соцмережі творчого об'єднання «Ку-кю». Блогери не змогли встояти проти чарівності Боярського і засипали його компліментами, зазначивши відмінну фізичну форму актора.

b7564dbc9da4ec8b894cdf22b017ba8a_fitted_740x700 8e7ae0e281db36768d0cbd82d6f1843e_fitted_740x700

В руках Боярський тримає свій портрет, виконаний самими художниками. Портрет актора авторства пітерських художників став подарунком до Року кіно, який відзначається в Росії. Відомо, що група планує намалювати та інших знаменитих акторів рідного міста.


Нагадаємо, першою роботою Народного артиста в кіно стали зйомки в маловідомій картині студії «Молдова-фільм» «Мости» 1973-го року, а другий — епізодична роль італійського тенора Нинарди в музичному водевілі Леоніда Квініхідзе «Солом'яний капелюшок». Проте популярність до Боярському прийшла після того, як він у 1975 році зіграв Сільву в екранізації вампиловского «Старшого сина». Ще однією пам'ятною роллю артиста став образ Теодоро в музичному фільмі Яна Фріда «Собака на сіні». Боярському вдалося обійти Олега Даля і Олега Янковського, які теж хотіли зіграти романтичного секретаря.


Але справжній зоряний час Михайла настав у 1978 році, коли на екрани вийшла картини Георгія Юнгвальд-Хількевича «д'артаньян і три мушкетери». Спочатку режисер пропонував акторові зіграти Рошфора, або вибрати між Атосом і Арамисом. Але потім композитор МаксимДунаевский порадив довірити Боярському роль хороброго гасконця і не прогадав. Роль зробила Боярського знаменитим.