Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль поділилася з фанатами новиною, яка одразу ж стала сенсацією (ФОТО)

27/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль поділилася з фанатами новиною, яка одразу ж стала сенсацією (ФОТО)

Співачка поділилася в Інстаграмі зі своїми фанатами радісною новиною, передає Корупція. Стар

Найбільше підписників співачки зацікавило те, що вона пообіцяла зробити їм багато сюрпризів. Натяк на зміни в особистому та творчому житті так і зовсім всіх заінтригував.

Вона показала обкладинку нового альбому і написала наступне:

«Я написала новий альбом. І першого вересня — прем'єра пісні про моє нове світовідчуття, новій виставі себе — плавний перехід від драматичної співачки до співачки ліричної. І більш усміхненою. Мені б дуже цього хотілося! ».

Також, співачка зазначила, що її новий хіт буде виконаний українською мовою і носить назву «Твої гріхі».  Щоб трохи потішити фанатів, Тіна коротко розповіла про сенс нової пісні та альбому в цілому:

«Що ж стосується частини питання« хто і в чому згрішив »- це гріхи чоловіка, які« зав'язали »мені очі, засліпили. Це така всепоглинаюча влюбчивость — «я готова тебе прийняти будь-яким і завжди, адже я безмежно в тебе закохана». Адже якщо говорити про любов наївною — це завжди прощення. Я переконана в тому, що справжня любов — це всепрощення. І моя пісня про це. Вона відкриває, як я вже говорила, новий етап у моїй творчості. ».

w460-19-31